Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CET GOVORA reacționează după declarațiile lui Virgil Pârvulescu! VEZI AICI COMUNICATUL

Avand in vedere informatiile aparute in presa, Societatea CET Govora face urmatoarele precizari:
• Cantitatea de combustibil necesara functionarii centralei in perioada sezonului de incalzire 2020-2021 va fi asigurata in totalitate, astfel incat asigurarea livrarii aburului industrial catre Chimcomplex S.A. Borzesti si furnizarea agentului termic pentru sistemul centralizat de termoficare urbana a Municipiului Ramnicu Valcea sa se faca la parametrii optimi;
• Furnizarea agentului termic este un serviciu de utilitate publica care are caracter permanent si un regim de functionare continuu, motiv pentru care au fost aprobate proiectele “Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul Municipiului Ramnicu Valcea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si cresterea eficientei energetice” etapa 1 si 2, finantate prin Axa prioritara 3 POS MEDIU si POIM – instalatiile aferente sistemului de termoficare urbana (Cazanul nr. 7, pompele si retelele de termoficare) sunt conforme la legislatia de mediu si respecta valorile limita de emisii in conformitate cu Directiva 2010/75/UE transpusa in Legea nr.278/2013.
• Pentru conformarea pe anul 2019 Societatea CET Govora a solicitat Guvernului Romaniei, Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri amanarea restituirii certificatelor EUA cu 12 luni (pana la 30.04.2021).

Facem precizarea ca nu exista motive de ingrijorare pentru locuitorii municipiului Ramnicu Valcea racordati la sistemul centralizat de termoficare urbana, cu privire la asigurarea confortului termic in sezonul de incalzire 2020-2021. Rugam clasa politica sa nu transmita semnale negative catre populatie si catre agentii economici cu care CET Govora are relatii contractuale, deoarece acestea pot conduce la repercusiuni grave in desfasurarea normala a activitatii societatii.

CONDUCEREA
SOCIETATII CET Govora SA

Citește și:

Virgil Pârvulescu anunță falimentul CET Govora! Nu au plătit certificatele de mediu