Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CĂUTĂM firme din toată țara pentru COLABORARE MONTAJ profile WPC Bencomp

CĂUTĂM firme din toată țara interesate de COLABORARE pentru MONTAJ profile WPC produse de fabrica BENCOMP din Buzău – pentru montare garduri, terase, balustrade, lambriuri exterioare etc.

Asigurăm training gratuit în fabrica din Buzău.

Clienții BENCOMP vor fi direcționați pentru montaj catre firmele care au absolvit training-ul în fabrica noastră din Buzău.

Vă rugăm să ne transmiteți o prezentare scurtă a societății Dvs. care să conțină domeniul de activitate și experiența anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariați și orice alte informații utile la adresa de e-mail: [email protected]

Dacă sunteți interesați și vreți să aflați mai multe despre utilizările lemnului compozit (WPC) intrați pe site-ul nostru www.wpcromania.ro și descoperiți cât de multe se pot sa face cu acest profil durabil, ecologic și versatil.

Îți garantăm că BENCOMP SRL utilizează materiile prime cele mai bune care să asigure o calitate ridicată a profilelor produse. Încrederea in calitatea ridicată se reflectă în perioada de garanție de 5 ani (față de 2 ani garanția legală), iar durata de utilizare este între 10 și 25 de ani.

Foarte multe imagini cu lucrări ale clienților noștri găsești pe pagina noastră de Facebook. Dacă îți place ce găsești acolo, dă-ne Like și Share!