Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Casa Auto Vâlcea – Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz și-a deschis porțile

• Joi, în prezenţa reprezentanților Mercedes-Benz România, a oficialităţilor locale şi a partenerilor de business, a fost inaugurat în Râmnicu-Vâlcea, Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz – “Casa Auto Vâlcea”

• Investiţiile realizate de către Casa Auto Vâlcea au ca scop crearea unui Centru de Excelență în ceea ce privește nivelul calitativ al serviciilor oferite

Localizată într-o zonă aflată în plină expansiune, Casa Auto Vâlcea pune la dispoziția clienților săi un centru auto de ultimă generație, pe o suprafață pe 15.000 mp. Suprafața totală a clădirii este de 3800 mp din care showroom-ul și birourile se regăsesc pe o suprafață de 1400 mp, iar service-ul auto pe 2400 mp. În noul sediu, serviciile pe care Casa Auto Vâlcea le oferă clienților sunt de vânzare și consultanță leasing pentru autoturismele Mercedes-Benz, dar și servicii post-vânzare (reparații și întreținere) pentru autoturisme și vehicule comerciale.

În cadrul evenimentului de inaugurare, invitații au avut ocazia să admire modele deosebite, precum Mercedes-Benz S 500 4M Maybach, Mercedes – AMG GT, S 400 4M Coupe, GLS, GLE Coupe, GLC Coupe.

“Anul acesta, ca direcție strategică, punem accent pe calitatea serviciilor oferite, dar mai cu seamă pe noua abordare a echipei, formată din specialiștii noștri, alături de clienți! Rețeta noastră de succes înseamnă înțelegerea nevoilor clienților și o echipă profesionalizată la cele mai înalte standarde. Cred cu tărie că oamenii pe care îi ai alături sunt cele mai importante active al companiei și ne dorim să putem demonstra asta. Știm că putem pune în practică experiența noastră acumulată în timp și abordarea diferită în relația cu clienții. Ne dorim să fim cu un pas înainte prin profesionalism, calitate, corectitudine, respect”, a declarat Ioan Oprean, proprietar Casa Auto Vâlcea.

În cadrul reprezentanței lucrează peste 30 de angajați, cu o înaltă calificare profesională, din care 18 tehnicieni – direct productivi. Directorii de Vânzări și After-Sales, consultanții de vânzări și service, specialiști piese & accesorii și personalul direct productiv sunt calificați ca urmare a cursurilor și testărilor efectuate la Mercedes-Benz Training Center.

Service-ul este structurat în trei ateliere: autoturisme, vehicule comerciale și caroserie, dotate cu cele mai performante echipamente, care asigură o calitate la cele mai înalte standarde, în activitățile de întreținere și reparații.

Mai mult, clienții vor beneficia de cele mai bune oferte, personalizate și adaptate nevoilor lor, iar până la finalul anului se va regăsi și gama de autovehicule comerciale ușoare (VAN-uri). Tot în acest an, Casa Auto Vâlcea va pune la dispoziția clienților, spre vânzare, noile modele de autoturisme electrice și Plug-in Hybrid.

În cadrul evenimentului, Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz România, a dezvelit cadoul special oferit de Mercedes Benz România noului centru autorizat din Vâlcea – o plachetă pe care au fost sculptate figurile fondatorilor Daimler și Benz.

Casa Auto Vâlcea poate fi găsită cu ușurință în strada Racovița149, Budești, Râmnicu Vâlcea.