Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători de alimente din România și lider în sectorul cărnii la nivel național, își extinde operațiunile prin inaugurarea celei mai mari și moderne facilități de producție carne de pasăre din Europa de Est. Situată în Frâncești, județul Vâlcea, noua unitate reprezintă un proiect ambițios demarat în 2022, realizat printr-o investiție impresionantă de 80 milioane euro. Aceasta integrează tehnologii de ultimă generație și se poziționează ca un punct de referință în industria de profil, nu doar în România, ci și în întreaga regiune.
Pe măsură ce se apropie deschiderea oficială a noii facilități, Carmistin desfășoară una dintre cele mai mari campanii de recrutare din județul Vâlcea. Compania oferă peste 600 de locuri de muncă pentru diverse posturi specializate, inclusiv ingineri în industria alimentară, ingineri de calitate, ingineri automatiști, mecanici, electricieni, instalatori, fochiști, precum și numeroase poziții pentru muncitori în tranșare-ambalare, igienizare, stivuitoriști și multe altele. Carmistin își atrage viitorii angajați nu doar prin salarii atractive, dar și prin facilități importante, precum formarea și calificarea la locul de muncă, asigurarea transportului și oferirea unei mese calde zilnic.
Angajații recrutați vor opera cea mai avansată și complexă unitate de producție de carne de pui din România, contribuind la consolidarea poziției Carmistin pe piața regională. Cu inaugurarea acestui abator, Carmistin își va întări semnificativ prezența în Europa de Est, devenind un jucător de prim rang capabil să răspundă cererii crescânde din piețele externe.
Proiectul de la Frâncești este o componentă esențială a strategiei Carmistin, 2024 fiind un an crucial pentru evoluția Grupului, care urmărește să-și extindă capacitățile de producție și să își consolideze angajamentul pentru inovație, excelență operațională și sustenabilitate. În următorii patru ani, Carmistin planifică noi investiții masive, însumând peste 350 milioane euro, pentru dezvoltarea și diversificarea portofoliului de produse La Provincia, cu scopul de a-și atinge noul obiectiv strategic: consolidarea Carmistin ca „The Food Company”.
Fondată acum două decenii cu capital integral românesc, Carmistin a crescut constant, dezvoltând simultan mai multe linii de business cu scopul de a crea un lanț complet integrat de producție alimentară. Astăzi, Grupul Carmistin cuprinde peste 40 de companii active în producția de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor și bovinelor, precum și în producția de cereale, având peste 4.200 de angajați. Cu numeroase proiecte de dezvoltare în curs, Carmistin continuă să ofere oportunități profesionale atractive, în special în județele Vâlcea, Gorj și Prahova.
Nu poți să respiri pe o raza de 4km în jurul acestei intreprinderi „moderne”. Nu înțeleg cum e posibil să funcționeze așa ceva.