Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Campanie promoțională exclusiv dedicată persoanelor aflate în șomaj

PROFESIONAL NEW CONSULT  a demarat campania promotionala #RESTART IN CARIERA, campanie dedicata exclusiv persoanelor aflate in somaj, ce vor beneficia de REDUCERI de pana la 15% 

Promotia este valabila incepand cu data de 15 Septembrie si se va incheia pe data de 31 Octombrie. 

Daca iti doresti sa lucrezi in Beauty, o cariera in Management, sa inveti o noua meserie ? Acum este momentul tau pentru a obtine o diploma acreditata ! Prezinta carnetul de somaj vizat pe luna SEPTEMBRIE / NOIEMBRIE si vei putea beneficia de REDUCERI de pana la 15% pentru cursurile de formare profesionala selectate. 

* Reducere de 5% pentru plata în rate ; 

* Reducere de 15% pentru plata integrala la inscriere ; 

PROMOTIA ESTE VALABILA IN TOATE CENTRELE PROFESIONAL NEW CONSULT DIN TARA. – ESTE TIMPUL SA INVESTESTI IN VIITORUL TAU! – AI PARTE DE TOATA SUSTINEREA NOASTRA!

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor fizice aflate in somaj si care pot proba acest fapt, care se inscriu online sau la sediile noastre în perioada 15 SEPTEMBRIE – 31 OCTOMBRIE si care achita integral sau partial in conditiile enuntate mai sus unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult care au ca perioada de incepere intervalul 15 Septembrie – 31 Decembrie 2020 . Sunt exceptate din aceasta campanie cursurile de igiena, lucrator in comert si stivuitorist, precum si masterclass-urile organziate în aceasta perioada .

Profesional New Consult. De 12 ani ÎN FAVOAREA TA – partenerul, clientul şi colaboratorul nostru, dar și în favoarea tuturor celor care aţi făcut posibilă dezvoltarea conceptului de educaţie introdus pe piaţa de formare profesională din România sub motto-ul «Performanţa înseamnă succes»!

Telefon contact:  0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330

Email: [email protected].

Ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.