Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bozo vă urează PAȘTE FERICIT, iar guvernanților unul ca al celui mai amărât pensionar

”Echipa Bozo urează tuturor un Paște Fericit și actualului guvern un Paște ca al celui mai amărât pensionar! (Asta pentru că e Săptămâna Mare și mă abțin cu greu în a le mai ura…)”, este urarea administratorului firmei Gili Boruz, un antreprenor român care se încăpățânează să facă în continuare afaceri în România, în ciuda unui mediu ostil de afaceri.
În ultimii ani, firma vâlceană și-a extins activitatea și peste hotare, mii de clienți declarându-se mulțumiți de produsele Bozo.

De 23 de ani pe piață

Firma Bozo SRL a obținut, în fiecare an, premiul I și premii de excelență de la Camera de Comerț și Industrie Vâlcea.
SC BOZO SRL este o firmă din Râmnicu Vâlcea, activă din 1995, cu capital 100% românesc, care a intrat pe piaţă ca furnizor al AFER, furnizând detergent universal şi forte pentru spălarea vagoanelor interior şi exterior. De atunci gama de detergenţi produsă de BOZO s-a extins, în prezent cuprinzând o mare parte din detergenţii de larg consum necesari vieţii de zi cu zi. Deşi firma este din Râmnicu Vâlcea, aceasta este mai cunoscută în ţară decât în judeţul unde se produc detergenţii.
Produsele BOZO Air Fresh (această denumire fiind marcă înregistrată) sunt fabricate în România, fiind obţinute prin procesarea materiilor prime provenite din mai multe ţări europene. Toate produsele sunt dezvoltate şi testate în laboratoare proprii şi sunt supuse permanent controalelor de calitate. De asemenea, BOZO este şi producător de parfumuri, cosmetice şi detergenţi care au obţinut certificatele de calitate ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2004, precum şi brevete de invenţie înregistrate la OSIM pentru unele produse.