Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Astăzi va avea loc loteria bonurilor fiscale pentru luna octombrie

Loteria bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 31 octombrie 2016 este programată pentru astăzi, 20 noiembrie a.c., de la ora 16:55, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, conform anunţului făcut de Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, astăzi va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:55 şi va transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii la loteria bonurilor vor fi publicate pe site-urile MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.