Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Annabella a deschis un nou magazin!

Annabella a inaugurat joi, 17 octombrie 2013, ora 10.00, cel mai nou magazin al său. Situat în Complexul Comercial Nord, pe Calea lui Traian, nr. 156-158, Râmnicu Vâlcea, magazinul are o suprafaţă de aproximativ 450 mp.

Noul magazin Annabella va pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie bogată de produse. În raioanele magazinului se vor regăsi atât mărci consacrate, cât şi produsele marcă proprie Annabella Zilnic, ce îmbină perfect calitatea cu cel mai bun preţ din categorie.

„În noul magazin am dorit să îndeplinim dorinţa clienţilor noştri din zonă, aceea de a alege dintr-o sortimentaţie mai variată şi într-un spaţiu mult mai generos. Am investit în cele mai noi tehnologii şi cel mai nou concept de mobilier de retail pentru a oferi cea mai buna sortimentaţie de produse în condiţii perfecte. Ne bucurăm că am reuşit să facem un magazin frumos şi, totodată, să oferim alte 25 noi locuri de muncă „, a declarat Dan Mutu, Director General Annabella.

Clienţii Annabella sunt aşteptaţi cu produse de calitate la cele mai bune preţuri, dar şi servicii multiple: angajaţi care raspund prompt şi cu amabilitate tuturor posibilelor cerinţe şi nelamuriri; trei case de marcat pentru un flux optim şi un timp de aşteptare cât mai redus; modalităţi variate de plată: cash, cu tichete de masă sau utilizând carduri bancare; cu un program ce acoperă o plajă orară largă, Luni – Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică între 7:00-19:00.

Despre Annabella SRL:

Cu o tradiţie îndelungată pe piaţa retalerilor din România, Annabella SRL, oferă clienţilor săi, încă de la înfiinţarea în 1994, produse alimentare şi nealimentare de calitate la cele mai bune preţuri, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora. În momentul de faţă, grupul Annabella are un număr de peste 700 angajați și 46 de marketuri și supermarketuri în judeţul Vâlcea.