Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

AMAZON vine și în România

Mii de locuri de muncă vor fi create în întreaga Europă de compania americană de comerț online Amazon. Reprezentanții companiei au anunțat că intenționează să extindă și că au în vedere țări din Europa. În prezent, compania are peste 40.000 de angajați, conform AFP.

În anul 2015, numărul angajaților din Europa ai grupului Amazon a crescut cu 10.000, iar compania va continua să investească în cercetare și dezvoltare, precum și pentru construcția de noi infrastructuri care să sprijine creșterea operațiunilor sale de cloud-computing.

„Intenționăm să creăm mai multe mii de locuri de muncă în 2016 începând de la lingviști, experți în digital media și până la recrutarea de colaboratori pentru centrele de distribuție și customer service.

În prezent recrutăm noi specialiști și în computere și dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare și dezvoltare din Europa’ amplasate în Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, România, Spania și Marea Britanie”, a declarat vice-președintele Amazon Europe, Xavier Garambois.