Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

27 decembrie, o nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă va fi organizată duminică, 27 decembrie 2015, o nouă extragere ocazională a bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, ne informează Ministerul Finanţelor.

Fondul de premiere alocat acestei extrageri este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc duminică, 27 decembrie 2015, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.00.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.