Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: TRAFICANŢI prinşi în FLAGRANT cu peste 32 de kilograme de CANNABIS

Se aflau într-o maşină, în trafic, în momentul în care au fost opriţi de zeci de mascaţi şi percheziţionaţi până la piele. Este vorba despre trei bărbaţi, C.Ş.A., R.Ş., N.A. şi G.A, despre care oamenii legii aveau informaţii că fac trafic cu droguri. Ei bine, nu s-au înşelat, pentru că i-au prins în flagrant pe cei trei, având asupra lor nu mai puţin de 32,75 kg de cannabis.

Acţiunea poliţiştilor şi a procurorilor DIICOT a avut loc luni, 30 martie a.c., pe raza municipiului Bucureşti. După acţiunea din trafic, mascaţii au făcut o serie de percheziţii la locuinţele suspecţilor, aflând că în cursul lunii martie 2015, ei au înființat o cultură in-door de cannabis, la o adresă de pe raza Sectorului 4 din municipiul București. „Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare a fost găsită şi ridicată cantitatea de 3,5 kg. cannabis uscat, 18 plante mature cannabis, 6 kg masă verde precum și cantitatea netă de 2,85 kg fragmente vegetale cannabis. Totodată, cu ocazia prinderii în flagrant, inculpatul N. A.,aflat la volanul unui autoturism în care erau transportate cele 32,75 kg cannabis, a lovit ușor un lucrător de poliție judiciară aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu” – se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Bucureşti – Serviciul Antidrog au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei patru inculpaţi, iar Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 zile.