Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Poliţist, muşcat de o tânără din RÂMNICU VÂLCEA

Un video în care două tinere din Râmnicu Vâlcea sunt înghesuite în maşina Poliţiei a devenit viral pe net. Practic, ziua în amiaza mare, în zona Hermes din cartierul Ostroveni din municipiu, miercuri, 13 mai a.c., poliţia a intrat în conflict cu două tinere, care au refuzat să se legitimeze. Despre ce s-a întâmplat cu adevărat, versiunile sunt diferite, tinere susţinând că au fost bruscate de poliţiştii şi aruncate în maşina poliţiei. Oamenii legii susţin că au fost înjuraţi şi au reacţionat încercând să le legitimeze pe tinere. Ce a urmat se vede şi pe videoul alăturat. Cele două au refuzat legitimarea, drept pentru care au ajuns la sediul Poliţiei municipale. Protagonistele incidentului sunt M.M.C. şi B.I.A. de 23 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

„Ştiu despre incident. Mie mi se pare că tinerele tinerele erau într-o stare nepotrivită cu situaţia de fapt. Ele au adresat injurii poliţiştilor, în timp ce aceştia se deplasau cu maşina. Poliţiştii le-au cerut să se legitimeze, nu au făcut-o şi au fost conduse la sediu. Şi acolo, femeile au continut să înjure oamenii legii. Mai mult, unul dintre poliţişti a fost muşcat de mână. Ce să vă spun? Aceste tinere s-au comportat într-un fel în care nici bărbaţii nus e comportă. Ele au fosta mendate la Legea 61 pentru tulburarea liniştii publice, adresare de injurii şi refuzul de a se legitima”, ne-a declarat şeful Poliţiei Municipale, Florian Marin.

De altfel, tinerele trebuie să ştie că poliţia are dreptul să te legitimeze, iar dacă nu ai actele la tine, de asemenea, are dreptul să te conducă la cea mai apropiată secţie de poliţie, conform legii de organizare şi funcţionare a Poliţiei Române.