Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto captura video

VIDEO: PERCHEZIŢII în VÂLCEA la traficanţi de DROGURI

foto captura videoDescinderi la traficanţii de droguri au avut loc în această dimineaţă de luni, 22 iunie 2015, în judeţele Vâlcea şi Olt. La acţiune au participat procurorii DIICOT Olt, dar şi poliţiştii din Drăgăşani – Vâlcea, şi Slatina – Olt.

Este vorba despre cinci percheziţii domiciliare, vizaţi fiind cinci membrii ai unei grupări infracţionale de trafic şi consum de droguri de risc. În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit 210 grame de muguri de cannabis şi 11 grame de seminţe de cannabis, droguri pe care infractorii le aduceau din Spania, Italia, dar şi din Bucureşti.

Procurorii şi poliţiştii au dus la audieri nu mai puţin de 58 de persoane, printre acestea fiind atât traficanţi, cât şi consumatori din Vâlcea. Toate drogurile aduse din străinătate erau vândute în Vâlcea şi Olt.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate 210 grame de muguri de cannabis, 11 grame de seminţe de cannabis, instrumente performante de cântărire, telefoane mobile şi cartele SIM. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – 2015, cele cinci persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, la care ar fi aderat şi alte persoane, şi ar fi procurat droguri din Spania, Italia şi Bucureşti, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat pe raza judeţelor Olt şi Vâlcea” – se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Video Politia Romana