Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Mobilizare de forţe pentru prinderea EVADAŢILOR din VÂLCEA

Cei doi infractori care au evadat în această dimineaţă din arestul IPJ Vâlcea, Daniel Cîrjă – 38 de ani şi George Culiman – 28 de ani, ambii au fost prinşi la aproximativ cinci ore după ce poliţiştii au intrat în alertă. Din spusele poliţiştilor, Culiman trebuia extrădat în Italia, peste 2 zile, pentru comiterea unor fapte de proxenetism, de asemenea, el mai fiind condamnat în 2007 şi pentru comiterea unor infracţiuni de furt. În ceea ce-l priveşte pe Cîrjă, el era arestat pentru furturi din locuinţe şi societăţi, mai având şi alte 4 condamnări tot pentru furturi.

Din câte se pare, cei doi au evadat din arestul IPJ Vâlcea cu gândul de a ajunge în Spania, acolo unde unul dintre ei avea pe cineva care era dispus să îi ajute. Ei bine, nu au ajuns departe, ci doar la Râureni, pentru că în drumul lor spre libertate au fost zăriţi de câţiva poliţişti de la Transporturi, care au chemat imediat întăriri.

Mascaţii i-au prins pe cei doi evadaţi în apropierea unei căi ferate la Râureni, în timp ce infractorii se deplasau pe jos spre Govora, acolo unde voiau să se ascundă în locuinţa unei cunoştinţe.

Iată şi un videoclip cu desfăşurarea de forţe din zona unde au fost prinşi evadaţii:

Sursă video: Bogdan Mocanu