Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Formă extremă de protest, după un accident mortal pe DN 7: „Oamenii vor să boicoteze alegerile şi să blocheze circulaţia pe Valea Oltului”

Zeci de localnici din Câineni, Vâlcea, au ieşit sâmbătă seara să protesteze pe Valea Oltului, sătui de tot fie victime în „capcana morţii” de pe DN 7 / E81. Oamenii se plâng că viața lor este pusă în pericol pe acest sector de drum, după ce un nou accident rutier s-a soldat cu moartea unui om sâmbătă seara, pe Valea Oltului. Este al treilea accident mortal produs, în nici o lună, la Robeşti – Câineni, în Vâlcea.
Un clip cu protestul de sâmbătă seară a devenit rapid viral pe Facebook.
Totul s-a întâmplat după ce, sâmbătă seară, încă un localnic şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni de la Robeşti. În jurul orei 19.00, un autoturism a lovit un pieton, motiv pentru care tot traficul a fost blocat. Victima era un bărbat de 71 de ani din localitate.
Şoferul este din judeţul Olt, iar la ora la care a comis accidentul se îndrepta spre casă. Circulaţia a fost reluată după mai bine de o oră şi jumătate de la producerea incidentului.