Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Facebook

VIDEO: BULGARI prinşi în FLAGRANT cu aparatură de SKIMMING la A.T.M-urile din ROMÂNIA!

Foto: FacebookDacă românii noştri îi fură pe străini, ei bine bulgarii s-au gândit să ne fure pe noi. Doi cetăţeni din Bulgaria au fost prinşi în timp ce făceau skimming la A.T.M.-urile din municipiul Ploieşti.

Poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au reuşit să-i prindă în flagrant pe infractorii bulgari, chiar în momentul în care instalau dispozitive la bancomate pentru a fura datele de pe cardurile pe care românii le introduceau în A.T.M.-uri.

Este vorba despre doi infractori din Bulgaria de 25 şi 26 de ani, care au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

„În urma percheziţiei corporale, asupra celor doi, de 25 și 26 de ani, au fost descoperite dispozitive destinate copierii datelor de pe carduri.

De asemenea, bărbaţii aveau asupra lor mai multe carduri bancare, sume de bani, telefoane mobile, acte de identitate și documente, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 8 octombrie a.c., pe numele celor doi bărbați, Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice şi deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori” – susţine IGPR.

Video: IGPR