Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viceprimarul liberal din Păușești „Otăsău s-a dezbrăcat de caracter pe Facebook

Liberalul Cătălin Avan, viceprimar al localității Păușești „Otăsău, a jignit două femei pe rețeaua de socializare, făcându-le ” proaste” , ” dobitoace” , ” fosile comuniste” , ” schilodite mental” și ” bolnave de paranoia”

Rețelele de socializare au devenit, în ultima perioadă, câmpul de luptă al politicienilor, care nu ezită să se ia la harță cu electoratul, atunci când nu au nevoie de voturi. Acolo se duc războaie mediatice, au loc discuții aprinse, ajunându-se chiar și la jigniri și calomnii. Asta s-a întâmplat și zilele trecute, pe pagina de Facebook a publicației noastre, acolo unde, la un articol intitulat ” Emilian Frâncu, aplaudat la scenă deschisă, la conferința de alegeri a PNL” , s-a declanșat un conflict deschis între viceprimarul comunei Păușești „Otăsău, Cătălin Avan, și două dintre utilizatoarele rețelei de socializare, Ioana Roșu și Marcelia Mitroi. De la comentarii referitoare strict la subiect, s-a ajuns la acuzații și jigniri care întrec orice limită a bunului-simț. Cel care a reacționat dur a fost chiar vicele PNL din Păușești „Otăsău, care a făcut-o cu ou și cu oțet pe Ioana Roșu, doar pentru că aceasta a îndrăznit să critice poziția liberalilor față de situația primarului suspendat al Râmnicului, Emilian Frâncu.

Limbaj de ” mahala”

Dosarul de corupție în care este implicat primarul Râmnicului, Emilian Frâncu, a iscat controverse în tot județul. Până acum, liberalii au evitat să iasă la rampă să-i ia apărarea colegului lor de partid, însă odată ce liderul Buican a mărturisit, la alegerile interne de la sfârșitul săptămânii trecute, că PNL Vâlcea nu se dezice de Frâncu, peneliștii au început să aibă discuții aprinse chiar și cu oamenii de rând. Cât de bine le face acest lucru, este de discutat!? Cu toate acestea, ei o facAșa cum spuneam, chiar zilele trecute, viceprimarul din Păușești „Otăsău, Cătălin Avan, s-a luat la harță cu două femei pe Facebook, el întrecând limita bunului-simț. Marcelia Mitroi și Ioana Roșu „două utilizatoare ale rețelei de socializare, au lăsat comentarii la articolul nostru ” Emilian Frâncu, aplaudat la scenă deschisă, la conferința de alegeri a PNL” , ele criticând activitatea primarului suspendat al Râmnicului, dar și faptul că liberalii l-au aplaudat pe acesta. Iritat de comentariile celor două doamne, vicele liberal din Păușești „Otăsău a sărit ca ars și a început să le jignească, folosind cuvinte calomnioase ce nu-i fac cinste în general unui ales local și, în special, unui bărbat. El le-a făcut pe femei ” proaste” , ” dobitoace” , ” fosile comuniste” , ” schilodite mental” și ” bolnave de paranoia” . În rândurile de mai jos, vom reda în mare parte discuția dintre cele trei personaje, fără alte comentarii care, oricum, sunt de prisos:

Marcelia Mitroi: ” Da , într-adevăr ce s-a întâmplat cu D-l Frâncu nu prea ne face cinste, păcat că l-am votat și acum suportăm ru șinea, trebuia să fie mai atent și să nu se lase dus de valul puterii, dar lăcomia n-are limite” .

Ioana Roșu: ” L-au aplaudat …cum să nu …doar când a venit la putere D-l Frâncu și-a și împroprietărit cu diverse abonamente la ciolanul public din Râmnic” .

Marcelia Mitroi: ” Înseamnă că a primit ce a meritat, zice că nu e bine să te bucuri de necazul altuia, dar poate așa își mai înfrânează politicienii noștri poftele de înavuțire”

Ioana Roșu: ” Ehe dacă ați șitii câte mișmașuri a făcut d-l respectiv și câte licitații a dedicat pe față printr-un singur telefon” .

Marcelia Mitroi: ” Și poate că nu a dat nici „parandaratul”” .

Cătălin Avan: ” Ești un bun crestin Crys Cristian… și Roșu Ioana la fel…dar și mari proști și dobitoci amândoi… să zici despre 1.200 de oameni că sunt la fel…bla..bla… cred că sunteți trandafirii … după gândire așa păreți…Ru șinică….”

Ioana Roșu: ” d-l Cătălin aveți grijă cum vorbiți. Deocamdată e bine să respectați dreptul la liberă exprimare fără să vă dați în petic. Vă spun eu dl Cătălin că sunt mai mult adeptul legionarilor decât al comuniștilor, dar asta nu e problema ta. Și nu are de ce să-mi fie ru șine. Ru șine să vă fie vouă celor care aplaudați un șipăgar. Ce o să mai ziceți dacă o să- și ia câțiva ani buni de pușcărie??? Dar deja e tipică atitudine supu șilor lui Căcărău” .

Cătălin Avan: ” Alo Roșu Ioana, comunisto, ai cumva acces la dosarul lui Frâncu sau s-a dat sentința că e șipăgar???? Și ce e cu amenințarea asta …aveți grijă cum vorbiți…drept la liberă exprimare e asta? Că a făcut mișmașuri și a dedicat licitații??? Du-te la parchet și spune că asta sună a tăinuire sau favorizarea infractorului…. și Da, am aplaudat pe omul Frâncu… peste 1.200 de oameni au aplaudat un OM, care a ajutat mult Vâlcea…dar tu comunistoido ai sufletul schimonosit de cei 50 de ani de comunism!!!! Adio fosilă comunistă ce ești!!” .

Cătălin Avan: ” Cum spuneam…ZERO caracter…ZERO educație creștină….Adio!!!”

Cătălin Avan: ” Păi tu jignești 1.200 pe care nu-i cunoști….iar educație am destulă comparabil cu tine…!!!” .

Marcelia Mitroi: ” Obișnuiți-vă cu criticile, așa-i în democrație. Apropos, a fost la adunare și exclusul Chiliman, parcă-l văd în poză? Nu de alta, dar să șitiu și eu cu ce aripă merg liberalii vâlceni, cu aripa chilimano-băsesciana sau cu cea a lui Antonescu?”

Cătălin Avan: ” Tu Marcelia, dacă confunzi pe senatorul Cotescu cu Chiliman…e destul să-mi dau seama cine postează comentarii…sunteți fără chip și fără date…postacii cui sunteți mai anonimilor? Și ce treabă ai tu cu liberalismul că se vede că ai schilodiri comuniste ale gândirii logice…critică e asta, când îți bați joc de 1.200 de indivizi cu diverse pregătiri și de diverse vârste care au curajul să aplaude un om aflat într-un moment nefericit al vieții sale…? De ce nu vă faceți mă toți procurori să ne băgați pe toți la pușcărie, cum au făcut comuniștii după război..???” .

Marcelia Mitroi: ” Ooooooooooo mai ușor cu „aprecierile”, că vă laudați că sunteți 1.200, chiar de indivizi, cum bine ai zis și nu de liberali, asta apropos de liberalism. Sunteți atâția și datorită votului meu, dar la următoarea votare v-ați lins pe bot, niciun sfert nu vă mai votează. Vă dați măsura în fiecare zi. Și acum, hai PA! Că a început să mă plictisești” .

Cătălin Avan: ” ( ) Mă bucur că nu votezi data viitoare….nu avem nevoie de votul celor ca tine… niciodată nu doresc să fiu votat de personaje schilodite mental ca tine!!!!! Linge-te pe bot tu de lăturile pe care le enunți madam Pauker…!!!” .

Ioana Roșu: ” D-le Cătălin Avram lauda de sine nu miroase a bine, iar după cum vă exprimați cu educația stați cam prost. Învățați să acceptați că suntem liberi să ne exprimăm: pro sau contra. Nu mai lătrați ca un activist de partid comunist ca pe vremurile apuse. Și încă o dată învățați să vorbiți și să respectați. NU CUMVA ERAÅ¢I ȘI dvs. ABONAT LA BANII PUBLICI PRIN INTERMEDIUL PUȘCĂRIABILULUI ÎN DISCUÅ¢IE… ȘI DIN CAUZA ASTA FACEÅ¢I ATAT TAM-TAM …ca bune….” .

Cătălin Avan: ” Ești bolnavă de paranoia madam… și cred că ai fost la bucate la ceilalți edili portocalii…de aia nu ai fotografii, date personale sau alte date. Ești NO NIMENI!!!” .

Ioana Roșu: ” Afacerile mele au mers indiferent de culoarea celor de la putere. Stați liniștit că și dvs. sunteți printre clienții afacerilor mele” . ( )

Așa cum spuneam, comentariile sunt de prisos după lecturarea dialogului dintre viceprimarul liberal și utilizatorii rețelei de socializare Facebook, însă, cu siguranță, electoratul îl va sancționa pe acesta pentru abaterile sale de comportament.

CLAUDIA STANCIU