Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean tâlhărit într-un parc din Sibiu. Suspectul a fost reținut

În data de 9 august, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut pentru 24 de ore o persoană de sex masculin, bănuită că ar fi comis o infracțiune de tâlhărie.

În fapt, în dimineața zilei de 8 august, în jurul orei 03:10, un tânăr de 23 de ani din județul Vâlcea, a sesizat Poliția Municipiului Sibiu prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, prin folosirea violenței, persoane necunoscute l-au deposedat de 450 de lei și un telefon mobil. Fapta s-a produs în stradă, într-un parc din municipiul Sibiu.

Potrivit agerpres.ro, polițiștii Biroului Investigații Criminale, în urma activităților investigativ-operative desfășurate cu celeritate, au depistat și reținut ieri, 9 august, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, cu privire la care există probe întemeiate că ar fi săvârșit această faptă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă