Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Un șofer recalcitrant i-a înjurat și lovit pe polițiștii din Călimănești! Mascații au intervenit pentru prinderea lui

Noaptea trecută, un bărbat de 40 de ani a refuzat să prezinte actele polițiștilor din Călimănești, i-a înjurat, iar pe unul dintre oamenii legii l-a lovit în picior. Pentru prinderea șoferului recalcitrant, a fost nevoie de tragerea unui foc de armă în plan vertical, dar și de intervenția mascaților. La intervenție au participat și jandarmi. În acest momente, bărbatul este audiat de către polițiști, iar în cauză, oamenii legii au demarat cercetările pentru ultraj.
”În data data de 06 august in cursul noptii patrula din cadrul Politiei orasului Calimanesti, aflandu-se in patrulare pe raza orasului, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pentru control. In momentul in care cei doi politisti s au apropiat de auto, acesta a demarat in tromba, politistii pornind in urmarirea lui. Soferul a intrat cu masina in curtea unei locuinte, dupa care a venit la echipajul de politie, adresand cuvinte si expresii jignitoare agentilor de politie. Unul dintre politistii i-a cerut documentele de identitate, dar barbatul l-a apucat de gat, izbindu-l in gard. Cel de-al doilea agent de politie a procedat la somarea persoanei si la executarea unui foc de avertisment in plan vertical. Persoana banuita a fugit, polițiștii pornind in urmarirea lui, dar in momentul in care a fost prins l-a lovit pe unul dintre politistii cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este in stare grava. La fata locului s-au strans mai multe persoane, fiind necesara interventia colegilor din cadrul SAS si a altor politisti din cadrul Politiei orasului Calimanesti, care au aplanat conflictul. Se fac cercetari pentru ultraj”, arată purtătorul de cuvând al IJP Vâlcea.