Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Tâlhari băgați după gratii

În dimineața zilei de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, județul Vâlcea, au fost sesizați de un tânăr de 27 de ani, din județul Olt,despre faptul că, în timp ce se afla la o locuință din municipiu împreună cu un alt tânăr de 18 ani, peste ei în imobil au pătruns 3 bărbați și care prin violență i-au deposedat de un telefon mobil, un laptop și un televizor.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor și cercetărilor efectuate au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a celor trei, aceștia fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Cei trei au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vâlcea, iar astăzi o să fie prezentați instanței pentru dispunerea de măsuri legale