Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: PERCHEZIŢII la hoţii de lemne

La data de 04 mai a.c., începând cu ora 17.00, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca, însoțiți de tehnician criminalist din cadrul Poliției Bălcești, cu spijinul Detașamentului de Jandarmi Bălcești și reprezentanți ai Ocolului Silvic Bălcești, au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza localității Laloșu.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de către Postul de Poliţie Făurești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, în care sunt vizați mai mulți suspecți de comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt.
În fapt, s-a stabilit că, la data de 24 aprilie a.c., autori necunoscuți au sustras cantitatea de 30 m.c. material lemnos, esență arin, din punctul Zăvoi Oltețu de pe raza comunei Făurești.

În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a doi bărbați din localitatea Laloșu, a fost găsită cantitatea totală de 3, 700 m.c. material lemnos, esență arin, secționat bocuri, întreaga cantitate fiind ridicată și predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Bălcești, posesorii neprezentând documente de proveniență.
Cercetările continuă.