Acasă Dezvăluiri VÂLCEA: CRIMINALĂ la 70 de ani. A zdrobit capul cumnatului cu securea!

VÂLCEA: CRIMINALĂ la 70 de ani. A zdrobit capul cumnatului cu securea!

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 7 noiembrie 2021, punerea în mișcare a acțiunii penale față de o inculpată (aflat în stare de reținere), pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

La data de 7 noiembrie 2021, inculpata a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în ziua de 06.11.2021, în jurul orei 15:40, pe fondul unei relații conflictuale vechi pe care inculpata, în vârstă de 70 de ani, o avea cu soția victimei, cumnatul său, în vârstă de 75 de ani, observând-o pe victimă în timp ce se afla culcată în afara părții carosabile a DN 67 B, din comuna Livezi, jud. Vâlcea, lângă gardul fostei case părintești a acestuia, a luat hotărârea de a suprima viața victimei, scop în care inculpata s-a înarmat cu un topor pe care l-a luat de la locuința sa, situată în apropierea locului unde se afla culcată victima, și s-a deplasat în acel loc, aplicându-i victimei cu cruzime, lovituri repetate în cap, atât cu muchia, cât și cu partea tăietoare a respectivului topor, zdrobind efectiv capul victimei și provocându-i, în acest mod, decesul.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea Serviciul de Investigații Criminale, Poliția orașului Bălcești și Secția de Poliție Zătreni.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here