Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE. Reacția restaurantului după ce aseară 14 persoane au ajuns la spital pentru că au consumat prăjituri cu substanțe interzise

Conducerea restaurantului unui cunoscut hotel din Ramnicu Valcea reacționează după ce 14 persoane, prezente la o petrecere privată , au ajuns la spital.

Andrei Teodoriu, director general hotel: ”Au contractat o cofetărie. Acea cofetărie a adus prăjiturile, au factură și declarații de conformitate. Toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate.”
Directorul hotelului mai spune că va pune la dispoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere.
„A fost organizata o petrecere, toate produsele servite sunt conforme, cu certificat de garantie. S-au anuntat autoritatile imediat”, sustine directorul.
Petrecăreții au acuzat cefalee, stări de vomă și dureri abdominale după ce. În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor de urgență.

Opt persoane au fost transportate la spital de ambulanțe, iar alte şase s-au dus singure după ce au consumat prăjituri cu droguri.

„La Spitalul de Urgenţă Vâlcea, s-au prezentat 14 persoane, cu vârste între 20 și 53 de ani intoxicate cu o substanță opioidă. Acum starea lor e stabilă”, a declarat Dan Ponoran, manager Spitalul Judeţean Vâlcea.
Procurorii DIICOT au preluat ancheta prăjiturilor cu droguri servite la această petrecere.

În total, la petrecerea organizată cu ocazia aniversării unui om de afaceri din oraș au participat peste 70 de persoane.