Acasă Dezvăluiri UPDATE: Noi informații despre minorii MOLESTAȚI SEXUAL pe lacul Căcăcioasa din Ostroveni

UPDATE: Noi informații despre minorii MOLESTAȚI SEXUAL pe lacul Căcăcioasa din Ostroveni

UPDATE: Noi informații despre minorii MOLESTAȚI SEXUAL pe lacul Căcăcioasa din Ostroveni

Au apărut noi informații despre cazul de molestare sexuală petrecut la sfârșitul săptămânii trecute pe lacul Căcăcioasa din Ostroveni. Cei doi agresori minori de etnie rromă, de 14 ani, respectiv 15, nu erau din Vâlcea. Cel de 14 ani este din Sibiu, iar cel de 15 ani din Mureș. Ambii erau veniți cu familiile la noi în județ, părinții susținând că își caută de muncă. Aceștia s-au întâlnit cu victimele lor, băieții de 11 și 16 ani din Râmnicu Vâlcea, la ștrand, iar, mai apoi i-au ademenit să facă o plimbare cu barca pe lac.
După petrecerea abuzurilor în mijlocul lacului, cei doi băieți agresați au povestit imediat părinților, care au sunat la 112. Cu operativitate, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, și într-un sfert de oră, l-au prins pe primul agresor, care se plimba liniștit pe B-dul Dem Rădulescu. Acesta a fost recunoscut de unul dintre băieții abuzați. Imediat, a fost reținut, iar mai apoi a fost prins și cel de-al doilea agresor.
Citește și:
https://www.voceavalcii.ro/46108-minori-molestati-sexual-pe-lacul-cacacioasa-din-ostroveni-agresorii-tot-minori-de-etnie-rroma-au-fost-arestati-preventive-detalii-exclusive-ale-violului-in-grup.html

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.