Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE FOTO! Șoferul implicat în ACCIDENTUL MORTAL de pe strada Mihai Viteazul făcea curse cu mașini

Vestea morții tânărului de 18 ani într-un accident de circulație în seara zilei de 23 decembrie 2016 pe strada Mihai Viteazul din municipiul Râmnicu Vâlcea a stârnit un real interes din partea cititorilor, unii dintre ei povestindu-ne ce s-a întâmplat chiar cu câteva minute înainte de producerea tragediei.

Am primit la redacție informații conform cărora șoferul implicat în accidentul mortal de pe Mihai Viteazul era implicat într-o cursă de 7 mașini. Practic, se întreceau prin oraș, în condițiile în care traficul era infernal.

”Problema este ca nu a fost ok erau sigur beți sau drogati, asa ceva nu am vazut in viata mea. Zici că erau posedați. Au trecut pe langa mine cu 140 eu mergand cu 70 se observa diferenta”, ne-a scris un cititor.

Facem un apel către Poliția Rutieră din Vâlcea pentru a urmări mai îndeaproape ce se întâmplă pe străzile din municipiu cu acești tineri teribiliști care nu numai că-și fac rău lor, dar îi mai omoară și pe alții, oameni nevinovați, care doar participă la trafic.