Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAIAN BĂSESCU, din nou în graţiile americanilor

Cariera politică a fostului preşedinte Traian Băsescu nu este încă la final. Băsescu mai are încă multe de spus în politică, mai ales că americanii au intervenit brutal pentru a stopa manipulările şi marginalizarea lui Băsescu din viaţa publică, prezintă comisarul.ro. Din nou, marinarul a avut cărţi bune în mână şi nu a jucat la cacialma. E drept, de mare ajutor au fost şi atitudinile noului preşedinte Iohannis şi premierului Ponta, în jurul cărora mişună agenţii de influenţă ruşi.

Deja americanii au decis că Băsescu trebuie să joace, în politică, rolul oficial de opozant, după ce s-au convins că nu pot avea încredere în Iohannis. Şi cum scena politică de la noi s-a încins rău de tot, americanii se tem să nu se instaleze haosul pe fondul arestărilor şi a protestelor oamenilor.

Stenogramele servite în presă de servicii care arată ce situaţie disperată este în Marele PNL este un alt motiv de îngrijorare pentru americani. S-a văzut clar cât de loiali sunt liberali şi cât de rapid sunt în stare să schimbe macazul!

Apariţia publică a lui Maior, de curând ambasador al României în SUA, care a confirmat întâlnirea cu Elena Udrea şi explică şi despre ce au discutat, confirmând versiunea blondei, este un semnal pozitiv pentru Traian Băsescu. Mai apoi, George Maior nu uită să amintească despre prezenţa activă a agenţilor de influenţă ruşi în România. De ce abia acum vorbeşte Maior? E simplu! Pentru că acum a primit semnalul.