Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
raprehab.com

TOP cinci țări cu femei abuzate. Pentru ele VIOLUL este o datorie!

 raprehab.comAfganistan, Congo, Pakistan, India și Somalia sunt țările în care nicio femeie nu și-ar dori să trăiască. Conform ştirileprotv, într-un studiu făcut de Thomson Reuters Foundation se arată că în aceste țări femeile sunt supuse unor abuzuri extreme.

Afganistanul este cunoscut, de mult timp, drept statul în care femeia nu are niciun drept. Statisticile arată că 1 din 11 femei este condamnată la moarte încă de la naștere, iar 87% din populația feminină a țării este analfabeta. Mai mult, în Afganistan femeile sunt bătute mai rău ca niște animale sau sunt ucise fără motiv. Foarte multe femei nu știu ce este sentimentul de iubire, deoarece soțul le este ales de părinți.

Și Congo a fost inclusă pe această listă din cauza nivelului ridicat de violență sexuală. Aici, pentru femei violul este un fel de datorie. Sunt abuzate sexual aproximativ 400.000 de femei anual, iar cel mai grav este faptul că agresorii nu sunt niciodată pedepsiți.

Anual, în Pakistan sunt ucise peste 1.000 de femei în numele onoarei. Ca și în Afganistan, aici femeile sunt agresate, violate și nu pot spune nimănui asta, pentru că oricum nimeni nu le apară drepturile. Mai mult, aici femeile nu au dreptul la îngrijire medicală și multe din ele ajung să nască singure acasă.

În India și Somalia femeile sunt victime ale unor abuzuri incredibile și nici aici nu au drepturi egale cu bărbații când vine vorba de îngrijiri medicale. În aceste țări femeile sunt bătute în stradă și extrem de rar cineva intervine să le salveze, considerând că este normal să se întâmple acest lucru.