Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TEROARE la Galicea! Un tânăr a fost bătut CRUNT de un vecin recalcitrant (FOTO)

Atenție! Imagini care te pot afecta emoțional. Bătăușii fac legea în satul Bratia din Deal din localitatea Galicea, județul Vâlcea, iar poliţia înregistrează plângeri penale fără finalitate. Ultima ispravă a agresorului (prima fotografie din galeria de imagini) a fost chiar postată, cu tupeu, pe reţelele de socializare, de către fiul agresorului, Florian Pârvu.

Un adolescent de 17 ani, rudă cu familia Pârvu, prin alianţă, sora lui fiind căsătorită cu unul dintre fraţii lui Pârvu, a fost bătut cu bestialitate chiar în casa lui Pârvu. Băiatul a fost ademenit acolo, sub pretextul că vor să-i cumpere nişte piese de motocicletă.

Deşi pare greu de crezut, la bătaia administrată adolescentului a asistat nepăsătoare şi soţia lui Pârvu, care îl mai înjura din când în când.

„Am fost chemat la ei acasă. Pârvu a ieşit din bar cu o sticlă de bere în mână şi apoi mi-a zis să intrăm în casă, ca să vorbim. Intrat în încăpere, m-au pus să scot cartela din telefon şi când am refuzat, au început să dea în mine. Apoi, m-au jucat practic în picioare şi el şi fiul lui fără milă, de faţă fiind şi nevasta lui Pârvu”, ne-a declarat tânărul.

Violenţe greu de imaginat, vecini îngroziţi

Isprăvile lui Pârvu şi ale familiei sale sunt binecunoscute de rude şi vecini, mulţi făcând cunoştinţă cu pumnii, parii şi bâtele acestora. Deşi au depus plângere la poliţie, de frică au cedat şi le-au retras, iar acum trăiesc în teroare.

De 15 ani, bărbatul seamănă frica printre localnici şi se laudă că nimeni nu are ce-i face. De pumnii lui nu au scăpat nici chiar fraţii acestuia, care sunt îngroziţi de violenţele lui Pârvu.

„Am parul, uitaţi aici, după uşă, că nu pot sa ies, că el umblă cu cuţite. El vine, filmează noaptea sa ne dea în cap, să ne urmarească”, spune acesta.

5 dosare penale şi zeci de plângeri împotriva bătăuşului din Bratia din Deal

Vecinii şi rudele terorizate de Pârvu şi familia lui s-au adresat Poliţiei din Galicea, depunând de fiecare dată plângeri împotriva acestora pentru loviri, distrugeri etc.

„Sunt foarte multe dosare penale la Galicea, de cele mai multe ori s-au împăcat părţile. De multe ori, poliţiştii s-au sesizat şi din oficiu. 5 dosare penale cu infracţini de ameninţare, loviri şi alte violenţe, precum şi distrugere pe numele lui Pârvu Florian, dar au fost mai multe plângeri penale conexate înregistrate în cadrul dosarelor”, ne-a declarat Gabriel Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Ultima plângere împotriva lui Pârvu a fost depusă în data de 23 decembrie 2016 de către familia tânărului de 17 ani, care a fost sechestrat şi bătut cu bestialitate ore în şir. De asemenea, nevasta lui Pârvu a depus şi ea plângere pentru tentativă de furt.