Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Teodor Florescu (URBAN), din nou după gratii! El este acuzat de evaziune fiscală!

foto arhiva Vocea ValciiUn nou dosar pe numele administratorului societăţii URBAN, vâlceanul Teodor Florescu. Procurorii şi poliţiştii au descins miercuri, 20 ianuarie 2016, la sediile companiei acestuia, din Sectorul 6 – Bucureşti, verificând contractele de deszăpezire care ar fi fost încheiate fictiv, pentru a deduce ilegal TVA-ul.

Mai exact, oamenii legii susţin că pe patronul societăţii Urban, Teodor Florescu, ar fi încheiat contracte cu firme fantoma, iar prin intermediul acestora ar fi cumpărat sau închiriat doar pe hârtie utilaje de deszăpezire şi containere de depozitare. Evident că, în realitate, utilajele şi containerele nu au fost cumpărate

În acest fel, Teodor Florescu, prin compania URBAN, care a fost înfiinţată la Râmnicu Vâlcea, a cauzat un prejudiciu statului de circa 1 milion de lei. Ca atare, atât Florescu, cât şi alte 19 persoane au fost duse la audieri la Poliţia Capitalei, audieri care au durat până târziu.

După finalizarea lor, poliţiştii şi procurorii au decis să-l reţină pe patronul Urban, Teodor Florescu, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 21 ianuarie 2016, să fie dus în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă, el fiind acuzat de evaziune fiscală.