Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

TÂLHAR din VÂLCEA, prins pe AEROPORTUL INTERNAŢIONAL CRAIOVA

foto arhiva Vocea ValciiÎn noaptea de marţi spre miercuri, 15/16 martie 2016, un individ ce era suspect într-un dosar de tâlhărie a fost prins de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti – IPJ Vâlcea, aceştia având informaţii că presupusul infractor urma să ajungă pe Aeroportul Internaţional Craiova, după ce el a fugit în străinătate, sustrăgându-se urmăririi penale.

Astfel, noaptea trecută, oamenii legii din Vâlcea au reuşit să pună mâna în aeroport pe Dănuţ C. – 34 de ani, să-l încătuşeze şi să-l reţină pe 24 de ore, urmând să-l prezinte instanţei Judecătoriei Bălceşti cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii susţin că bărbatul a comis fapta de tâlhărie în data de 7 martie 2016, când o persoană necunoscută a alimentat de la o staţie PECO, a achiziţionat un pachet de ţigări, după care a încercat să plece fără să plătească. Angajatul staţiei a încercat să îl oprească pentru a-l determina să plătească. Bărbatul a forţat plecarea din staţia Peco, acroşând angajatul cu autovehiculul.

„Astfel, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere a tânărului, fiind depistat în Aeroportul Internaţional Craiova la sosirea în ţară. Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

În prezent tânărul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţei Judeţean Vâlcea” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.