Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SRI, judecătorii și statul de drept

Lumea justiției a prezentat probele cooperarii SRI cu judecatorii de mandate de la Înalta Curte de Casație și Justiție și nu numai. Astfel, generalul SRI Dumitru Dumbrava spune că SRI coopereaza cu judecatorii: „In prezent ne mentinem interesul/atentia pana la solutionarea definitiva a fiecarei cauze… suntem angrenati alaturi de procurori, politisti, judecatori…” Generalul confirma ca SRI a inceput, recent, sa investigheze coruptia.

Luju.ro a prezentat întalniri dintre generalul Dumbrava si judecatorii de mandate din Romania la marile instante, inclusiv la Tribunalul Bucuresti. Printre protagonisti: fosta vicepresedinta a ICCJ Rodica Aida Popa, si seful serviciului tehnic de ascultari al DNA Horatius Baias (alta parte in dosarele judecartorilor), precum si numerosi judecatori de mandate de la curtile de apel din tara!

SRI ii scoleste pe judecatorii de mandate, in dosarele carora SRI e parte! Atentie! Din circa 4000 de solicitari/an de mandate din partea SRI, judecatorii ICCJ nu au respins niciodata vreo asemenea solicitare, indiferent daca vizati erau politicieni, jurnalisti, ministri, magistrati… Va mai mirati de ce?