Acasă Dezvăluiri ȘOFERUL RECALCITRANT de la Matdan recidivează: A lovit și înjurat un alt...

ȘOFERUL RECALCITRANT de la Matdan recidivează: A lovit și înjurat un alt șofer!

În data de 23 octombrie a.c., într-una din stațiile firmei Matdan din satul Bratia Deal, din Budești, a avut loc o încăierare ca în filmele de acțiune între doi șoferi ai acestei firme argeșene care efectuează transport de persoane pe mai multe trasee de pe raza județului Vâlcea. Șoferul Nicolae Glodeanu, același care săptămâna trecută o înjura pe o pasageră ca la ușa cortului, l-a lovit în cap cu o ulucă ruptă dintr-un gard pe un alt coleg al său, Vasile Motrună.
Motivul altercației l-ar fi constituit se pare programul de lucru făcut după ureche de către un fost controlor al acestei firme, care activează ca și director al acestei firme. Vă reamintim că în urma publicării materialului video din care reieșea un comportament agresiv, trivial din cale afară, în relația cu clienții firmei, în slujba cărora ar trebui să fie pus, autoritățile anunțau că se vor lua măsuri. În această situație, Nicolae Glodeanu riscă, în mod normal o amendă de o mie de lei, dar și să își piardă locul de muncă. Se pare că șoferul nu este la prima abatere, omul fiind, prin natura sa, extrem de recalcitrant, însă până acum patronatul firmei Matdan nu a luat nicio măsură.
Șocant este că după ce am scris de nenumărate ori că această firmă, atât prin atitudinea controversatul patron argeșean, Daniel Matei, dar și prin intermediul angajaților acestuia, reprezintă un pericol pentru integritatea și viața călătorilor, iată că șoferii acestui transportator se pare că țin cu tot dinadinsul să dovedească faptul că sunt un pericol și pentru ei înșiși!
Mai reamintim că această firmă înțelege să facă transport de persoane cu șoferi epuizati, băuți, cu microbuze care se dezmembrează pe drum, cu încălcări grave ale legislației, de la încălcarea programului de lucru, până la presupusă evaziune fiscală și multe altele…
Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt la IPJ Vâlcea ne-a spus că într-adevăr polițiștii din Budești efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt. ”În dimineața zilei de miercuri, 23 octombrie a.c. un conducător auto al unei firme de transport a depus o sesizare, invocând faptul că i-au fost aduse injurii și jigniri: Colegii mei vor demara cercetările și sperăm în scurt timp să putem veni cu o concluzie”, apreciază purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.