Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOCANT: Pesediştii au votat în PE pentru căsătoriile homosexuale, avort pentru adolescenţi şi legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai s-a sfârşit, însă temele acesteia nu au fost deloc europene. Liderii politici s-au atacat, abordând probleme interne. Din păcate, partidele de pe partea dreaptă a eşicherului politic au ratat momentul de a ataca PSD-ul exact cu ceea ce au făcut şi au votat în PE. Candidaţii partidelor româneşti din PPE (majoritatea încă eurodeputaţi) ar fi putut să atace PSD-ul cu chestiuni extreme de sensibile pentru electoratul socialist din România.

În mandatul care tocmai s-a încheiat la Parlamentul European, pesediştii au votat rapoartele „ESTRELA”, „LUNACEK”, „ZUBER”. Pe scurt cele trei rapoarte VOTATE de PSD în Parlamentul European prevăd: • recunoaşterea căsătoriilor homosexuale de toate ţările din UE, introducerea educaţiei PRO homosexuale din şcoala primară (obligatoriu și fără acordul părinţilor), nu mai există diferenţe între sexe (nici bărbat, nici femeie), • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților, • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene. Cele trei rapoarte au fost votate de pesediști en fanfare (dar și de liberali), doar PPE opunându-se.