Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
bihorul.ro

ȘOCANT: Minore, obligate să se PROSTITUEZE la o stână

bihorul.roDetalii șocante reies dintr-un caz de trafic de minori și proxenetism. Procurorii DIICOT au reușit să rețină două persoane, bărbat și femeie, care sunt acuzați de trafic de persoane.

Totul se întâmpla la o stână din apropierea Sibiului, iar procurorii susțin că au suspiciuni rezonabile că Anghel Florin Dumitru recruta tinere, în special minore, cu vârste cuprinse între 14-17 ani, pe care le obliga să practice prostituția. Anghel profita de starea de vulnerabilitate a victimelor, care erau nevoite să se prostitueze la stână, în condiții insalubre. Victimele erau amenințate în permanență. Bărbatul își racola victimele din zona gării din municipiul Sibiu sau diferite centre de plasament sau centre de minori, din Orlat sau din Cisnădie, spunându-le că le poate oferi adăpost.

„La scurt timp după ce le adăpostea în locuinţa sa, inculpatul le determina să practice prostituţia în folosul său, sub supravegherea concubinei sale, inculpata Dobra Aurica, care îl sprijinea pe acesta în activitatea infracțională, sumele obţinute de către persoanele vătămate fiind însuşite de către inculpaţi” sus’in anchetatorii DIICOT Sibiu. Atât bărbatul, cât și concubina sa, au fost arestați preventiv.