Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȘOCANT! A încercat să-și ucidă tatăl cu toporul

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 16 noiembrie 2020, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore față de un inculpat, cercetat penfru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea omor asupra unui membru de familie.

În cursul zilei de astăzi, 17 noiembrie 2020, acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele:

În data de 10.11.2020, în jurul orelor 16.00-17.00, inculpatul a exercitat acte de violență asupra tatălui său, în vârstă de 62 de ani, prin aplicarea unor lovituri repetate cu un obiect tăietor, topor, atât cu partea ascuțită cât și cu muchia, la nivelul unei zone vitale, și anume în zona capului și prin lovire de corp/plan dur, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Facem precizarea că punerea în mișcare a actiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situatie, să înfrângă principiul prezumtiei de nevinovătie.