Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȘOCANT! 11 persoane ar fi violat-o pe Luiza Melencu la Caracal

După ce procurorul-șef al DIICOT, Giorgiana Hossu, a anunțat că un bărbat a fost reținut, după ce a violat-o pe Luiza Melencu, împreună cu Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu zguduie cazul Caracal.
Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că a trimis la DIICOT un martor pe nume Raj, care a afirmat că Luiza Melencu a fost violată de 11 persoane, însă procurorii l-au trimis acasă, pe motiv că este nebun.

„DIICOT-ul, pentru a acoperi această nenorocire pe care o face sistemul, prin Consiliul Superior al Magistraturii, la adresa poporului român, iese și spune: Noi l-am prins pe un complice de-al lui Dincă care a violat-o pe Luiza Melencu. Dragi de la DIICOT, când ați aflat că are un complice Dincă? Când ați aflat voi că are un complice Dincă? Nu ați fost în stare să aflați mai devreme? Și în momentul în care martorul pe care vi l-am trimis, Raj, care a venit de la Caracal și pe care l-ați luat cu cătușe de la mine din birou și care v-a spus că sunt 11 persoane care au violat-o pe fata asta, voi de ce l-ați trimis acasă pe omul ăla și ați spus că este nebun?”, a afirmat Alexandru Cumpănașu.
DIICOT a anunțat, miercuri, în mod oficial, prin procurorul-șef Giorgiana Hossu, că un bărbat din anturajul lui Dincă a violat-o pe Luiza Melencu. Este vorba despre Ștefan Risipiceanu.