Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RUŞINOS! Americanca de la Deveselu, care nu a avut loc în spital, a fost tratată acasă de doi medici români

Americanca Sandy Higgins, (foto stânga) inginer în baza militară de la Deveselu (Olt) nu a găsit un pat liber în cele două spitale în care a ajuns cu o formă gravă de pneumonie, motiv pentru care a ajnuns să fie tratată acasă la doi medici români, care au înţeles că medicina fără omenie nu poate fi practicată.

Şi ambasada SUA din România a reacţionat pe pagina de socializare faţă de tratamentul la care a fost supusă Sandy Higgins, apreciind în mod deosebit atitudinea celor doi medici români.

„Cu o forma severa de pneumonie si probleme respiratorii, inginerul Naval Support Facility Deveselu Sandy Higgins (dreapta) nu a reusit sa fie internata de urgenta din cauza lipsei locurilor din primele doua spitale romanesti la care a ajuns. Sandy a avut insa norocul sa intalneasca doi medici deosebiti, Diana si Robert Medregoniu. Vorbitori fluenti de engleza si convinsi ca sprijinul emotional acordat pacientei trebuie sa primeze, familia Medregoniu a ajutat-o pe Sandy sa isi revina, chiar daca a fost nevoie sa o gazduiasca in casa lor. Cine ar fi crezut ca o trauma avea sa duca la o profunda legatura personala medic-pacient?”, scrie Ambasada SUA pe Facebook.