Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu, chemat la DNA, în dosarul asfaltărilor de la DADP

Candidatul PSD pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, s-a prezentat în faţa procurorilor DNA Piteşti, acesta fiind citat în calitate de martor. Şi la finalul discuţiilor cu anchetatorii, Romeo Rădulescu şi-a păstrat calitatea, cea de martor într-un dosar care priveşte asfaltarea unor străzi din municipiu în perioada 2008 -2009, firma respectivă executând lucrări pentru Direcţia Administrării Domeniului Public. Firma este apropiată fostului procuror şef Teodor Trancă. Acum câteva săptămâni, şefii de la DADP au dat cu subsemnatul la DNA Piteşti.

Romeo Rădulescu, reacţie OFICIALĂ!

Prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul Romeo Rădulescu precizează că rămâne un luptător vehement împotriva corupţiei şi că va colabora cu justiţia ori de câte ori va fi nevoie.

“Întrucât am fost citat la DNA-Piteşti, în calitate de martor, astăzi, în jurul orei 12:00, vă menţionez că este vorba de un dosar legat de nişte construcţii efectuate în perioada 2008-2009, de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Le-am oferit anchetatorilor informaţiile necesare pentru a-şi duce cercetările mai departe.

Aşa cum am spus-o de atâtea ori, rămân un luptător vehement împotriva corupţiei şi voi colabora cu justiţia ori de câte ori voi fi solicitat”, a precizat Romeo Rădulescu.