Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERICULOS: Trei copii de 3, 5 şi 6 ani, filmaţi jucându-se pe acoperişul unei case la Poenari

Trei copii de trei, cinci şi şase ani au fost filmaţi jucându-se pe acoperişul unei case din Râmnicu Vâlcea, la o înalţime ameţitoare, de unde puteau să cadă oricând, dacă ar fi făcut un singur pas greşit.
Din primele informaţii, imaginile au fost filmate de un vecin, căruia i-a fost frică să ţipe la copii, ca să nu-i sperie şi să cadă. Autorul filmării presupune că părinţii copiilor nu erau acasă în momentul în care a fost făcută înregistrarea. Unul dintre copii, cel de 6 ani, se afla în partea din spate a casei şi îi striga pe cei doi să coboare, povesteşte persoana care a trimis imaginile la Antena 1.
Ceilalţi doi copii, de 3 şi 5 ani s-au jucat minute bune pe acoperiş, după care se pare că au coborât în siguranţă, singuri.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă mărginaşă a municipiului Râmnicu Vâlcea, în cartierul Poenari, de pe strada Morilor, o zonă exclusiv de case. Pe filmarea făcută de nişte vecini se aud trei voci – două de bărbaţi şi una de femeie: „Doamne ferească! Face-ţi-ai cruce! Uită-te şi tu! Pe ce s-or fi urcat? Cred că pusără o scară şi pe coamă se lăsară. Dar tâmpiţii ăştia nu fură nici unul acasă (referindu-se la părinţi – n.r.)? Cum laşi copiii aşa? Nu sunt sănătoşi la cap… Pe coamă, uite, se lasă. Dacă-i spui lui Cătălin (probabil tatăl copiilor – n.r), nu crede. Zice că eşti nebun tu, că ai tu ceva cu copiii. Ia uită-te şi tu: ţipi odată la ei şi alunecă! Păi să nu ţipi! Nu, mă nu. Dar uită-te şi tu!”, comentează vocile de pe fundal.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au declarat că în urma anchetei a reieşit că fapta s-a petrecut în urmă cu trei luni şi, prin urmare, nu mai pot lua măsuri în acest caz. Mai mult, părinţii au pretextat că filmarea ar fi fost făcută în scop de răzbunare, a vecinilor, cu care sunt de mai multă vreme în conflict, ne-au menţionat surse din anchetă. „Sunt în conflict de mai multă vreme din cauza unor litigii. Le-au spus că le-o coc şi uite că a apărut şi înregistrarea”, au mai mai spus sursele noastre.