Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIȚII în zona Drăgășani! Sunt vizate o primărie și mai multe persoane

PERCHEZIȚII în zona Drăgășani! Sunt vizate o primărie și mai multe persoane
PERCHEZIȚII în zona Drăgășani! Sunt vizate o primărie și mai multe persoane

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție cu referire la protecția mediului înconjurător și delapidare, săvârșite în perioada 2018 – 2022, referitoare la neîncasarea unor venituri de la bugetul local al unei UAT și administrarea respectiv folosirea nelegală a unui lac de acumulare de pe râul Olt.

PERCHEZIȚII în zona Drăgășani! Sunt vizate o primărie și mai multe persoane. În cursul zilei de 3 martie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează 33 percheziții domiciliare pe raza județelor Vâlcea și Olt, din care trei sunt Ia sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane.

PERCHEZIȚII în zona Drăgășani! Sunt vizate o primărie și mai multe persoane. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Vâlcea, Direcției Generale Anticorupție, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Frații Buzești Craiova și Serviciul de Acțiuni Speciale Vâlcea.