Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PATRU TINERI au fost prinşi cu MARIJUANA în piaţa din OSTROVENI

Jandarmii vâlceni prind din ce în ce mai mulţi tineri care consumă droguri chiar pe străzile din municipiul Râmnicu Vâlcea. Cu toate acestea, în ultima perioadă niciun dealer de droguri nu a picat în „plasa” poliţiştilor de la SCCO, deşi, după cum se vede, tinerii noştri au de unde să-şi procure substanţe interzise.

Un caz concret îl reprezintă cel de marţi seara, 16 iunie 2015, când în jurul orei 21.10, în preajma pieţei din Ostroveni – municipiul Râmnicu Vâlcea, patru tineri au fost prinşi de jandarmi cu marijuana asupra lor. Ei au recunoscut că au cumpărat drogurile pentru consum propriu. Este vorba despre muguri de marijuana, iar tinerii depistaţi sunt Adrian C., de 18 ani, Cătălin B. , de 28 de ani, Mădălin S., de 23 de ani şi Cosmin N., de 24 de ani, toţi din Râmnicu Vâlcea.

„În zona pieţii agroalimentare din cartierul Ostroveni au fost depistaţi patru tineri care la vederea echipajului de Jandarmerie au manifestat un comportament suspect încercând să fugă. Jandarmii au intervenit şi i-au oprit pe tineri, iar asupra unuia dintre ei, au fost găsite, cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, fragmente de natură vegetală de culoare verde maroniu, cu miros înţepător, despre care tinerii le-au spus jandarmilor că sunt «muguri» şi i-au cumpărat pentru «consum propriu»” – se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei Vâlcea.

Cei patru tineri s-au ales cu dosare penale, iar toate documentele şi drogurile confiscate au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.