Acasă Dezvăluiri Patru falsificatori de carduri vâlceni, ridicați de mascați

Patru falsificatori de carduri vâlceni, ridicați de mascați

ÎNȘELĂCIUNE. Vâlcenii ridicați de mascați au fost du și pentru audieri la Inspectoratul de Poliție Județean Ia și, împotriva lor procurorii și polițiștii având, se pare, acte găsite la percheziții, precum și fi șiere găsite în calculatoarele lor.

Procurorii DIICOT Ia și, ajutați de polițiști vâlceni de la Crima Organizată și de la Serviciul de Intervenție Rapidă, au descins marți, 24 aprilie a.c., în municipiul Rm. Vâlcea, făcând patru percheziții domiciliare. În urma acestora, mascații au săltat patru vâlceni ce sunt suspecți că fac parte dintr-o rețea care clona carduri. Potrivit anchetatorilor, cei patru, împreună cu alte 16 persoane din Ia și și Suceava, făceau ” phishing” , ademenind clienții pe o pagină clonată a unei bănci pentru a le lua date personale sau puneau guri false la bancomate. Păgubiții sunt în număr de circa 500, ei provenind din țări ca Italia, Marea Britanie și Germania. Prejudiciul estimat de oamenii legii se ridică la 500.000 de dolari.

Vâlcenii ridicați de mascați au fost du și pentru audieri la Inspectoratul de Poliție Județean Ia și, împotriva lor procurorii și polițiștii având, se pare, acte găsite la percheziții, precum și fi șiere găsite în calculatoarele lor.

CLAUDIA STANCIU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.