Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PĂTRĂȚEL, PERICOL PUBLIC! VIDEO INCENDIAR

Primarul Mircia Gutău a făcut dezvăluiri incendiare la ultima sa conferință de presă. Acesta a pus la dispoziția mass-media o înregistrare video cu Bogdan Costinescu, zis Pătrățel. În urmă cu ceva timp, au apărut pe rețelele de socializare imagini cu Costinescu plin de sânge, care ar fi spus că a fost bătut de unul dintre oamenii lui Gutău. Ba chiar, Costinescu s-a victimizat și a depus plângere la poliție.
Acum, primarul Gutău face publice imaginile din seara în care Costinescu ar fi fost bătut. De asemenea, Gutău a declarat că le-a făcut plângeri penale lui Pătrățel și unui anume Ghioca.
De fapt, Pătrățel, supărat nevoie mare pe oamenii din echipa lui Pârvulescu l-a sunat pe Gutău să-i toarne acestuia planurile liberale.
”În seara respectivă, m-a sunat Pătrățel de pe un număr necunoscut. A insistat și într-un final am fost de acord să mă întâlnesc cu el în fața teatrului Anton Pann. M-am dus la întâlnire, însă am realizat că ar putea să-mi însceneze ceva și am făcut cale întoarsă către casă”, a spus Mircia Gutău.
În timp ce Gutău îl aștepta în fața teatrului, Pătrățel se chinuia nevoie mare, prin spate pe Arene. Urmăriți imaginile. Sunt ceva cum rar ți-e dat să vezi.