Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Noi detalii din Dosarul “Mafia Lemnului”. Cine sunt cei doi apropiați ai lui Covercă, rețineți de DIICOT

UPDATE: Magistrații de la Tribunalul Argeș au decis, joi seara, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a afaceristului Virgil Covercă, patronul Forestcov.

Covercă a fost arestat preventiv la o zi după ce fusese reținut de procurorii DIICOT, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni în domeniul exploatării lemnului.

Alături de Covercă au mai fost arestați preventiv doi dintre directorii din firma sa, Nicolae Erițoiu și Adriana Huidu. Însă decizia nu este una definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Pitești.

Așa cum spuneam, după audierile maraton care s-au întins pe toată durata nopții de miercuri spre joi, omul de afaceri Virgil Covercă și alți doi apropiați au fost reținuți pentru 24 ore, iar alte 12 persoane care sunt implicate în dosarul „Mafia Lemnului” au fost plasate sub control judiciar. În această seară Virgil Covercă și cele doua cunoştinţe: Nicolae Eriţoiu și Adriana Huidu, vor afla dacă își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Nicolae Eriţoiu este directorul general al Forestcov. Acesta deține funcția încă de la înființarea companiei. Adriana Huidu este contabilul-sef al companiei Forestcov și verișoara lui Covercă. Toți trei locuiesc în Frâncești.