Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Radu Mazăre, încătuşat la DNA

Radu Mazăre a fost ridicat de mascaţi dintr-un local bucureştean şi încătuşat a fost condus către sediul DNA, pentru audieri. În această dimineaţă au avut loc mai multe percheziţii la sediul Primăriei Constanţa, dar şi acasă la Radu Mazăre.

DNA a anunţat, se fac percheziţii la 12 adrese din Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa, printre care şi la sediul unei instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de corupţie care ar fi fost comise, în 2011-2013, de funcţionari cu funcţii de conducere. „Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 – 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local”, se arată întră-un comunicat de presă al DNA.

În această cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.