Acasă Dezvăluiri Kate Middleton şi prinţul William, la un pas de divorţ

Kate Middleton şi prinţul William, la un pas de divorţ

Luna de miere dintre prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, pare să se fi încheiat. Un tabloid american a aruncat pe piaţă informaţia că ducesei de Cambridge a dispărut din viaţa publică din cauza problemelor pe care le are în căsnicia cu prinţul William. În timp ce Kate trece printr-o depresie puternică, William îşi vede nestingherit de escapedele sale amoroase.

În ultima vreme, în presa din Regat, au apărut informaţii despre o relaţie a prinţului William cu o clegă de-a sa. Mai mult, se pare că William este în continuare interesat de viaţa fostei sale iubite, Isabella Calthorpe, de care pare a fi obsedat. Prinţul a şi cerut-o în căsătorie pe Isabella, care, deşi îl iubea, i-a refuzat cererea, pe motiv că nu ar reuşi să facă faţă stresului mult prea mare pe care îl presupune o viaţă regală.

Site-ul Celeb Dirty Laundry compară căsnicia lui William cu cea a tatălui său, arătând că Kate are parte de aceeaşi viaţă pe care a avut Diana cu prinţul Charles. Timp de 14 ani, Diana i-a suportat cu stoicism infidelităţile lui Charles, care era îndrăgostit de Camilla Parker-Bowles, cu care continua să o înşele şi după căsătorie.

Kate şi William s-au căsătorit în aprilie 2011 şi au doi copii, prinţul George (2 ani) şi prinţesa Charlotte, care a venit pe lume pe 2 mai.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.