Acasă Dezvăluiri IREVOCABIL. Constantin Roibu NU ESTE VINOVAT de insolvența OLTCHIM

IREVOCABIL. Constantin Roibu NU ESTE VINOVAT de insolvența OLTCHIM

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea și administratorii săi judiciari Rominsolv și BDO Business Restructuring au pierdut procesul în care îi acuzau pe fostul director general, Constantin Roibu, și pe alți membri ai vechii conduceri de prejudicierea combinatului vâlcean și cereau atragerea răspunderii acestora pentru intrarea în insolvență a companiei.

Victoria fostului director al Oltchim, Constantin Roibu, a fost hotărâtă de magistrații Curții de Apel Pitești și este IREVOCABILĂ. Judecătorii Curții de Apel au menținut hotărârea dată în 8 iunie 2018 de către Tribunalul Vâlcea, hotărâre în care magistrații vâlceni dau câștig de cauză fostei conduceri a Oltchim-ului.

Iată Hotărârea nr. 2205/2018, dată în data de 25 octombrie a.c., de către Curtea de Apel Pitești: ”Respinge recursul ca nefondat. Admite cererile de acordare a cheltuielilor de judecată: 21.882 lei pentru Mihăescu Daniel şi 26.040,45 lei pentru Roibu C. care se vor suporta din averea debitoarei. Irevocabilă.”

Dosarul împotriva lui Roibu a fost deschis în anul 2014, când combinatul din Vâlcea a intrat în insolvenţă. La finalul lui 2017, Consorţiul de administratori judiciari ai Oltchim, compus din BDO Business Restructuring SPRL şi Rominsolv SPRL, a informat bursa cu privire la faptul că Adunarea Generală a creditorilor Oltchim a aprobat contractul de vânzare de active (Pachetele 1-5 şi parţial 7) încheiat între Oltchim, în calitate de vânzător, Chimcomplex Borzeşti, în calitate de cumpărător, şi Serviciile Comerciale Române, în calitate de garant.

Citește și: https://www.voceavalcii.ro/43968-instanta-a-decis-constantin-roibu-nu-este-vinovat-de-insolventa-oltchim.html

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.