Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Heroină, haşiş, arme şi ţigări de contrabandă descoperite după 140 de PERCHEZIŢII!

Ultimele două săptămâni au fost încărcate pentru mascaţii din Poliţia Română, care au efectuat nu mai puţin de 140 de percheziţii, ei vizând destructurarea unor grupări infracţionale periculoase de criminalitate organizată. Poliţiştii au reuşit să aresteze 71 dintre persoanele suspecte, iar alte 107 persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Impresionant este că, în urma percheziţiilor, la locuinţele şi în maşinile pe care infractorii le foloseau, oamenii legii au confiscat 1,7 kilograme de haşiş, 5,5 kilograme de fragmente vegetale, 28 de doze de heroină, peste 93.000 de euro, peste 91.000 de lei, 54.600 de ţigări de contrabandă, dispozitive informatice (16 laptop-uri, 76 unităţi de memorie, 34 telefoane mobile, 32 medii de stocare, 3 carduri bancare), arme letale, dar şi alte substanţe cu proprietăţi psihoactive.

„La acţiunile desfăşurate au participat 410 poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul structurilor centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.

Totodată, s-a cooperat cu structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi cu Serviciul Român de Informaţii.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au avut loc în cadrul unor dosare aflate în instrumentarea D.I.I.C.O.T.” – se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Române.