Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Dragnea prevesteşte disoluţia PSD

Jurnaliştii de la comisarul.ro au intrat în posesia unor înregistrări devastatoare pentru PSD. Întors din Turcia, unde l-a vizitat pe premierul Victor Ponta, Liviu Dragnea le-a dezvăluit unor apropiaţi de-ai săi că desfiinţarea PSD nu e departe. Conform comisarul.ro, sâmbătă, la Snagov, la o casă care figurează pe numele fiului lui Dragnea, a avut loc o întâlnire la care a participat Dragnea şi alţi trei apropiaţi de-ai săi. Discuţia s-a axat pe situaţia premierului Victor Ponta.

,,Se va întoarce, dar după ce va fi votat un alt prim-ministru. O să fim beliți toți. Ca pe mieii de Paști o să ne belească ăștia. Iar ăsta, Mutu-nr. Iohannis-, habar n-are, că nu el conduce! Victor, n-ai ce să vorbești cu el, e statuie, cică l-au îngropat de tot, cu Gruia cu dracu’, eu nu mai înțeleg nimic!”

,,Treaba este că ăștia ne vor desființați. Lucrurile încep să se lege. Dacă stau acum și fac un calcul, mai avem trei organizații, că și Paul-nr. probabil Paul Stănescu, președintele CJ Olt, un apropiat al lui Dragnea- a dat bir cu fugiții, în p…a mea! Mai e Doljul, Teleormanul și Brașovul, cât om mai fi!”, arată comisarul.ro.