Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL cum circula unele microbuze în Vâlcea: Cu elevi ca sardelele și bordul desfăcut, plin de fire

INCREDIBIL cum circula unele microbuze în Vâlcea: Cu elevi, înghesuiți precum sardelele și bordul desfăcut, plin de fire

Deși pare greu de crezut, imaginile care însoțesc acest articol, au fost făcute în urmă cu câteva zile de un vâlcean care s-a nimerit în microbuzul groazei. Microbuzul are curse regulate pe traseul Drăgășani, Lungești, Ștefanești și aparține firmei de transport Bermico Impex SRL din Drăgășani.
Se vede treaba că a călători cu microbuzul nu mai este de mult timp o alegere sigură și confortabilă, mai ales în sudul județului Vâlcea. Nu o dată am semnalat condițiile mizere și nesigure în care sunt nevoiți să călătorească elevii și navetiștii, însă totul pleacă de la modalitatea în care aceste firme de transport obscure câștigă licitații pe trasee importante din județ.
Deși până acum, coșmarul călătorilor din Vâlcea erau mijloacele de transport ale firmai Matdan, iată că și alte firme îi urmează exemplul, care nu îi onorează absolut deloc. Să pui zeci de vieți în pericol, doar pentru profit, este inadmisibil și ar trebui ca oamenii legii să studieze problema.
”Romania anului 2018 !! Intr-o zi de miercuri eu si cu sotia mea ne-am zis sa mergem in oras la Dragasani. Am ajuns in statia de autobuz din Zlatarei sa luam microbuzul spre Dragasani si cand am ajuns in statie a oprit un microbuz care face curse regulate spre Lungesti si Stefanesti. Am urcat in microbuz si ce sa vezi surpriza: in microbuz erau 30 de elevi care mergeau la scoala inghesuiti mai rau ca sardinele . Ganditi- va dumneavoastra ce se putea intampla daca soferul facea accident , in fine nici nu vreau sa ma gandesc dar eu nu inteleg de ce un microbuz vechi si cu firele iesite din bord aratand din anii 40 a primit autorizatie de transport public pentru persoane !!! Eu nu cred ca asa trebuie sa arate un microbuz pentru transportarea eleviilor la scoala , totusi eu cred ca suntem in anul 2018 nu in anii „40!!! VA ROG SA DISTRIBUITI SA VADA TOATA LUMEA !!!! NU INCHIDE-TI OCHII !! POATE SI COPIII DUMNEAVOASTRA MERG IN CONDITIILE ASTEA LA SCOALA !!!!”, susține vâlceanul, care a avut nenorocul să călătorească cu un asemenea mijloc de transport.